Lluny han quedat aquells temps en què el pàdel era una activitat que tan sols practicava un president del Govern. Després del futbol, ​​és el segon esport amb més popularitat i, a hores d’ara, a les comarques tarragonines hi ha al voltant de cinquanta clubs federats.

Aquesta afició s’ha estès de tal manera que, acabar el dia donant-li a la pilota, en alguns casos s’ha convertit pràcticament en un acte de religiositat. Nosaltres que som uns d’aquests assidus, hem volgut convertir aquesta afició també en una modalitat de negoci. Així doncs, durant l’estiu del 2016, vam pensar que havia arribat el moment que aquest esport fós alguna cosa més que el nostre hobby.

I així va néixer GADOP PADEL, un projecte en el qual des del primer moment s’ha posat molta atenció en el disseny i l’estil. Després de decidir el nom i logotip de la marca, vam començar a dibuixar els diferents models de pales. El que buscàvem era un disseny diferent.

Dels primers dibuixos i maquetes que es van preparar, finalment ens vam quedar amb tres, que són els que finalment van sortir al mercat. Són el SUPER LIGHT, JOLLY i MASTER, amb un esquitx, el Jóquer i un drac manga al centre. La resta és tot negre, amb les lletres de la marca al lateral.

pilota gadoppadel

GADOP PADEL, neix a Riudoms, nous dissenys de pales de pàdel que han començat la seva distribució durant el mes de gener de 2017. Inicialment amb 3 models d’altes prestacions, amb un preu d’entre 140 i 190 euros.

La idea és que, a finals del 2017, surtin nous models i que aquests es puguin fabricar des d’algunes de les empreses especialitzades en aquest sector que hi ha al territori.

Més enllà d’aquest element bàsic, GADOP PADEL també vol convertir-se en una marca referent en accessoris. És el cas de bosses, samarretes i tot el material que els seus assidus acaben comprant-se a mesura que van endinsant-se en la pràctica d’aquest esport.

De fet, són passos que em volgut tenir molt ben planificats, donat a això, vam ser uns dels guanyadors dels premis Reus Empresa 2016 i, com a tal, va necessitar presentar un pla de negoci en el qual vam descriure els passos a donar a tres anys vista.